Понеділок, 20.05.2024, 06:44
            Сайт Старокривинського НВК
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 102
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Січень » 25 » Звітна конференція учнівського самоврядування
12:51
Звітна конференція учнівського самоврядування

24 січня в рамках Тижня учнівського самоврядування пройшов день комісії дисципліни та порядку. В цей день пройшла акція "Учнівський дрес-код", до якої долучилися учні 1-11 класів. Учні, не дивлячись на морозну погоду, прийшли одягнені в шкільну форму. Члени комісії дисципліни та порядку проаналізували кількість учнів, які долучилися до акції, та на загальношкільній лінійці оголосять клас - найактивніший учасник акції. 

На 6-му уроці в актовій залі НВК пройшла звітна конференція членів учнівського самоврядування про пророблену роботу протягом 2017 року. Розпочалася конференція вітальним словом від директора НВК О.Груші та заступника директора з виховної роботи Т.Сімчук. Олена Сергіївна в своєму виступі подякувала діючому голові учнівського самоврядування Б.Юрчуку за співпрацю та активну життєву позицію та вручила подяку. В роботі конференції прозвучали звіти голів комісій та голови учнівського самоврядування. По завершенню підвели підсумки та визначили коло завдань на 2018 рік.

Після завершення конференції усі присутні отримали можливість почути передвиборчу програму кандидатів у лідери учнівського самоврядування Дубровської Н., Деревянка В., Савицького М., Кирилюк Н.  

 

 

Переглядів: 299 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz