Четвер, 25.04.2024, 18:17
            Сайт Старокривинського НВК
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 102
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

 

"Тиждень безпеки дорожнього руху"

Учнівське самоврядування не стояло осторонь такого важливого тижня, адже безпека руху - це запорука нашого життя. До закладу  завітали представники патрульної поліції Олех Павло Олександрович та дільничий офіцер Красномовець Сергій Іванович. Вони провели виховну бесіду, щодо правил поведінки , а також розповіли правила користування дорожніми знаками. 

 

 

"Ні - насильсту над жінками!"

Представники - дівчата від учнівського колективу 7-11 класів взяли участь у акції "Разом проти насильства над жінками", організованої соціальним педагогом Кононовою Н.С. до Міжнародного дня ООН з викоренення насильства щодо жінок. 

Година Пам'яті

Члени самоврядування взяли участь у годині Пам'яті, присвяченій сумним подіям Голодоморів 1932-1933 рр. 

Зустріч за круглим столом

22 листопада в НВК організовано круглий стіл за участю С.І.Красномовця, дільничного інспектора Славутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області на тему "Протиправна поведінка підлітків", в якому взяли участь і члени учнівського самоврядування. 

 

 

Круглий стіл до річниці Революції гідності

Члени волонтерського загону "Спадкоємці Перемоги" нашого закладу стали учасниками круглого столу, організованого на базі Крупецького НВК 21.11.2017 року з нагоди Дня гідності та свободи. Учні обговорили питання передумов, причин та наслідків Євромайдану для України. Також ділилися своїм досвідом волонтерства, який активізувався в школі з часів Революції гідності.

День дітей

В рамках цього дня у нашому закладі пройшли заходи, метою яких було дати підліткам відчути себе людиною, рівним серед рівних, навчитись шанувати кожне життя і почуття кожного. Так, 20 листопада відбувся тренінг для 9-10 класів "Підлітки мають знати свої права". Під час тренінгу з підлітками проведено вправи, в ході яких вони мали можливість засвоїти інформацію щодо прав та обов’язків дітей, відповідальності, яку несуть у разі вчинення протиправних дій, а також їм повідомлено про установи та організації, які захищають права неповнолітніх. Члени учнівського комітету розробили інформаційно-просвітницькі буклети "Ти і закон", які розповсюдили серед учнівської молоді.

Акції до Дня толерантності

У цей Міжнародний день терпимості ми, учні Старокривинського НВК, взяли участь в акціях "Пошта доброти", "Передай імпульс щастя". Ми підтверджуємо ідею про те, що для того, щоб досягти успіху у власному житті, не витрачати сил на конфлікти,  кожному доцільно сформувати у собі толерантність як рису характеру. 

Участь в проекті "Я маю право!"

У рамках Місячника правовових знань учні нашого закладу взяли участь у просвітницькому проекті "Я маю право!", метою якого є формування в учнів правових почуттів, активної позиції у правовій сфері, нетерпимого ставлення до правопорушень; вироблення у вихованців навичок правомірної поведінки; подолання в свідомості окремих учнів помилкових поглядів та переконань, негативних навичок і звичок поведінки.

 

Тепла зустріч

7 листопада сталася подія, яка зачепила струни наших сердець та знову нагадала у які важкі часи ми з вами живемо. До нашого закладу прибув іменний прапор від мужніх людей, які боронять кордони нашої країни у зоні проведення антитерористичної опеації - прапор України, розписаний вітаннями, побажаннями чи просто іменами. Цей прапор передали через небайдужих людей, волонтерів, громадських діячів, які забезпечують постійний звязок із тими, хто перебуває в зоні АТО. Лідер учнівського самоврядування Богдан Юрчук, отримавши від волонтера Василя Овчарука цей символ мужності, подякував від усього учнівського колективу.  Сьогодні цей прапор став окрасою нашого закладу та нагадую про те, що нам і надалі слід допомагати фронту та військовим у зоні АТО.

 

 

 

Містер і міс "Осінь - 2017"

Шкільні роки – чудовий час. Кращі друзі, перше кохання  і, звичайно ж, час різноманітних шкільних свят, які залишаються в пам’яті на довгі роки. І одним з таких свят, безумовно, є осінній бал.

У нашому закладі пройшов осінній бал для учнів 7-11 класів «Міс та містер школи 2017», який організували члени учнівського самоврядування разом з педагогом-організатором. Шляхом проведення різноманітних конкурсів обиралася найкраща пара. Юнаки та дівчата з кожного класу демонстрували свої інтелектуальні, творчі здібності, таланти. Співали пісень,декламували вірші,  демонстрували кулінарні здібності і, навіть, спортивні навички. І що цікаво, вміння пекти солодощі демонстрували хлопці, а прийоми з самбо – дівчина. Чи то убранство залу, чи налаштування учасників, але свято вийшло цікавим, різноманітним та патріотичним. Більшість учасників на запитання «Що для вас щастя?», «Про що ви мрієте?» відповідали: «Щоб був мир в Україні!», «Життя без війни».

За підрахунком голосів членами журі перемогу з невеликим відривом здобули учні 10 класу Костянтин Цапенко та Ольга Ткачук, які отрималисимволічну корону, дипломи та солодощі. Решта учасників не залишилися без гостинців і також отримали дипломи у різноманітних номінаціях. Після свята старшокласників чекала зустріч з королевою «Музика», адже усі бажаючі мали можливість потанцювати на шкільній дискотеці.

 

Районне свято до Дня козацтва

14 жовтня учнівський колектив взяв безпосередню участь в проведенні районного заходу до Дня козацтва. Спортивні змагання, козацький ярмарок та спілкування - це далеко не весь перелік того, чим замалися учні в цей день. Детальніше можна дізнатися, переглянувши відео, підготовлене членами гуртка "Юні журналісти".

 

Засідання учнівського комітету

10 жовтня 2017 року відбулося чергове засідання учнівського комітету з актуальних питань життя школи:

1. Про участь учнівського самоврядування в районному святі до Дня козацтва та Дня захисника України.

2. Визначення основних напрямків роботи, яка протягом навчального року має здійснюватися на повному самоврядуванні.

3. Про проведення рейдів-перевірок протягом жовтня 2017 року.

4. Про підготовку до проведення осіннього балу "Міс та місіс Осінь - 2017" (роподіл доручень).

5. Про організацію виставки малюнків до Дня захисника України та Дня козацтва.

Участь в круглому столі на базі Цвітоського НВО

Круглий стіл за участю старшокласників Славутського району відбувня 6 жовтня на тему "Українська революція 1917-1927 рр.". Активну участь в обговоренні взяв і наш учень 10 класу Цапенко Костянтин. Він отримав можливість висловити свою думку в обговорюваному питанні й поспілкуватися з ветеранами АТО, запрошеними на круглий стіл

 

Вітання до Дня людей похилого віку

З нагоди Дня людей похилого віку 2 жовтня волонтерський загін "Спадкоємці Перемоги" разом із педагогом-організатором Рубас А.О. відвідали місцевий будинок для людей похилого віку й привітали бабусь і дідусів, літніх людей, побажати їм здоров’я і довголіття та влаштували невеличкий концерт.

Вітання з Днем працівників освіти

День працівників освіти 29 вересня у Старокривинському НВК розпочався святково: кожного педагога ще при вході вітали наші випускники та нагороджували медаллю "Кращий вчитель". На святковому концерті учнівська громада дякувала за самовіддану працю, висловлювала любов, повагу, шану своїм педагогам. А члени учнівського самоврядування, учні 9 класу, представили гумористичну інсценізацію ля підняття настрою під час святкового концерту. Припав до душі і випуск новин "Учитель ТВ", підготовлений  членами гуртка "Юні журналісти".

 

 

Флеш-моб "Дзвони миру"

З нагоди Дня миру 22 вересня члени учнівського самоврядування взяли участь у Всеукраїнському флешмобі "Дзвони миру", чим продемонстрували усьому світу бажання жити в мирі.

 

 

Приємна зустріч в рамках Олімпійського тижня

В олімпійському тижні взяв участь тренер БДЮСШ,  майстер спорту з самбо та дзюдо Васильчук І.Ю. Він привітав учнів із новим навчальним роком, подякував  своїм вихованцям, які відвідували його секцію, та запросив усіх бажаючих на секцію самбо, яка проводиться у спортивному залі в сільському будинку культури. Цю секцію відвідують і члени самоврядування Форсюк В. та Деревянко В.

 

Свято Першого дзвоника "Ми - одна родина!"

Барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом. Схвильовано радіють учні, вчителі, батьки. Рясніють квіти, сяють посмішки. І друзів навкруги багато. Батьки, учні, колектив навчального закладу, гості зібралися на шкільному подвір'ї однією родиною для важливої події - свякування Першого дзвоника. Як завжди свято проводилося за участю членів учнівського самоврядування.Учнівське самоврядування знову розпочне свою роботу у новому складі в новому навчальному році.  

  

 

День прапора

З нагоди Дня прапора 23 серпня члени учнівського самоврядування зняли флеш-моб, який можна переглянути нижче.

Участь у військово-патріотичній грі "Сокіл- джура"

Протягом 1-2 червня 2017 року у с.Стригани відділом освіти, молоді та спорту організовано районний етап військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), в якому взяли і наші учні, члени учнівського самоврядування 7-10 класів (рій "Цвіт нації"). Результат не забарився, адже наша команда отримала почесне ІІІ місце у смузі перешкод, та 4 місце у загальному рейтингу серед шкіл району.

  

 

Всі гуртом плели маскувальну сітку

Не дивлячись на літню пору та канікули ми знову зібралися на клич волонтерів. Усі гуртом цілий день плели маскувальну сітку для воїнів у зону АТО.

"О, школа, завжди ти в моєму серці!"

26 травня відлунав останній дзвінок. Для окремих членів учнівського самоврядування він дійсно останній. Закінчують навчання в нашому закладі Єгоров Ярослав, Климчук Катерина, Гуменюк Даша. Бажаємо Вам успіхів та всьго найкращого у вашому житті.

Акція "Одягни вишиванку"

Всесвітній день вишиванки відзначається щороку у третій четвер травня. Цього року він відзначається 18 травня. День вишиванки покликаний популяризувати українську культуру і традиції. Члени нашої ради у цей день красувалися різноманіттям вишитого вбрання, а комітет культури та дозвілля допоміг у проведенні педагогу-організатору літературно-мистецького свята до Дня вишиванки.

 

"Об'єднаймося!"

Усний журнал провела учитель історії Іванців І.М. для учнівського колективу 9-11 класів, присвяченій темі геноциду братського народу - кримських татар. А допомогли їй члени самоврядування Дубровська Н.та Климчук К. Подібні заходи об'єднують народ. Громадяни України на своїй Батьківщині є коренями могутнього дерева, усі ми повинні розвиватися, рости, не дивлячись ні на що, не падати духом і завжди бути разом.

Відзначення Дня Європи

12 травня до Дня Європи проведено ряд заходів, у яких взяли участь члени учнівського комітету. З метою ознайомлення  учнів з історією створення Європейського Союзу, його атрибутами та напрямками діяльності у НВК 11 травня проведено виховний захід для 9-10 класу.  Цікаво пройшла вікторина "Європейський калейдоскоп", де учні змагались, демонструючи свої знання про країни ЄС.

"Ніколи знову"

Учнівське самоврядування НВК взяло безпосередню участь у проведенні заходів до Дня пам'яті та примирення. Організували виставку малюнів ""Памятаємо. Перемагаємо", почесну варту на урочистому мітингу 9 травня біля памятника та взяли участь в акції "Подаруй книгу солдатам". 

  

Підготовка до Дня Перемоги

3-4 травня членами волонтерського загону "Спадкоємці Перемоги" (керівники Рубас А.О. та Іванців І.М.) впорядковано Пам'ятник загиблим у роки Великої вітчизняної війни, могили невідомим солдатам. 

  

Безпека дітей - пріоритет

У рамках тижня безпеки життєдіяльності (24-28 квітня) дружина юних пожежних звітувала про свою роботу та виступила перед учнями із гаслом "Безпека дітей - пріоритет". Ще раз нагадали про потребу дотримуватися правил пожежної безпеки, пропагувала надзвичайно важливу роботу пожежників. 

 

Участь у регіональних зборах обласної ради старшокласників

20 квітня у Нетішині відбувся регіональний збір лідерів обласної ради старшокласників, в якому взяв участь Богдан Юрчук, лідер нашого шкільного органу самоврядування. Темою зборів було "Екологічне виховання та здоровий спосіб життя". Лідери Нетішина ділилися досвідом роботи з даного питання, презентували свою систему роботи в шкільних органах учнівського самоврядування. Було цікаво та змістовно. Окрім того,  організатори зборів провели для учнів квест, під час якого команди проходили різні випробування і в кінці презентували себе. Гарно і корисно проведений час сприяв дружньому спілкуванню між лідерами з різних регіонів Хмельниччини.

 

Робота волонтерського загону

   Напередодні Великодня члени загону, разом із керівником Рубас А.О., привели до ладу символ гідності, патріотизму та скорботи - пам'ятник воїнам - односельчанам, загиблим у Другій світовій війні. Це доречно, оскільки наближаються травневі дні, а саме 8 і 9 травня - День пам'яті та примирення, 72-га річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

 

 

 

Засідання учнівського комітету

12 квітня відбулося чергове засідання ради учнівського самоврядування. На засіданні члени комісії дисципліни та порядку ділилися майбутніми планами з благоустрою шкільної території, пам'ятників та пам'ятних місць, за якими закріплена школа. Юрчук Богдан ознайомив з результатами рейду-перевірки санітарного стану класних кімнат. Рубас А.О., педагог-організатор, запрошена на засідання, повідомила, що на урочистому мітингу до Дня Перемоги необхідно організувати вахту пам'яті.

Святковий настрій у Великдень

Учнівське самоврядування долучилося до оформлення школи з нагоди великого свята Великодня. Це допомогло не лише прикрасити наш заклад, але й сприяло налаштуванню на святкоий настрій. 

  

День здоров'я 

Наш комітет до Всесвітнього дня здоров'я (7 квітня), в рамках проекту "День здоров'я - щодня", теж не залишився осторонь цієї теми. Долучилися до проведення щоденної ранкової зарядки, яка додала енергії та натхнення усім учасникам навчально-виховного процесу. Веселі перерви для молодших школярів (організовані спільно з педагогом-організатором А.Рубас) покращила настрій та налаштувала на позитив її учасників.

Проект "Зробимо Україну чистою" в дії

В ході акції "За чисте довкілля", яка проходила в рамках проекту "Зробимо Україну чистою" взяли участь і члени учнівського самоврядування. Спільними зусиллями було зібрано 30 мішків (на 120 літер) сміття, що в рази менше ніж в попередні роки. Це свідчить про те, що свідомість мешканців Старого Кривина та гостей села прокинулася і екологічна культура підвищується. 

Ми і надалі будемо тримати шефство над пам'яткою природи і свято віримо, що він нас буде радувати лише своєю красою та неповторністю. Правду люди кажуть: "Чисто не там, де не прибирають, а там - де не смітять".

Члени учнівського самоврядування НВК


 

 

VII Всеукраїнський конкурс "Моральний вчинок"

В березні 2017 року відбувся І етап (районний) Всеукраїнського конкурсу "Моральний вчинок", в якому ми взяли участь з допомогою заступника директора з виховної роботи Т.Сімчук. Було підготовлено відео "З добром у серці", який висвітлює нашу роботу над проектом із однойменною назвою. За підсумками районного етапу, нашу відеороботу визнано однією із кращих та відправлено на обласний етап. 

 

Канікули - для знайомств

Весняні канікули порадували гарною погодою, відпочинком від уроків та новими знайомствами. Мені випала нагода налагодити нові зв'язки із лідерами учнівських комітетів шкіл Славутського району. 29 березня у стінах нашого закладу відбувся збір лідерів разом з координаторами, де ми усі аналізували свою роботу, визначали завдання на 2017 рік. У той час коли координатори працювали разом із методистом відділу освіти, ми мали можливість побути в дружньому колі разом з педагогом - організатором Рубас А.О. Було цікаво дізнатись про інших головних учнів шкіл, їх позицію щодо роботи учнівського самоврядування. Альона Олегівна не дозволила нам бути пасивними та давала різні вправи з елементами тренінгу, де ми жартували, висловлювали свої думки та налагоджували контакт. Було прикольно, цікаво. Чекаю наступної зустрічі через місяць.

Голова Славутської районної ради учнівського самоврядування Богдан Юрчук 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Засідання учнівської ради відбулося

16 березня відбулося чергове засідання ради учнівського самоврядування, на якому розглянуто актуальні питання роботи закладу. Участь у засіданні взяла заступник директора з виховної роботи Сімчук Т.Р. Питання порядку денного:

  1. Про організацію змістовного і цікавого дозвілля під час навчання та канікул.
  2. Про підготовку до проведення районного семінару координаторів учнівського самоврядування та зборів лідерів шкіл.
  3. Про проведення та участь в акціях, проектах протягом 2017 року.
  4. Про наповнення матеріалами шкільної газети «Сорока».
  5. Про проведення рейду – перевірки чергування в класних кімнатах учнями 7-11 класів.                                                                                                 Про прийняті рішення можна дізнатися, переглянувши протокол засідання. (Протокол № 2 засідання ради учнівського самовряд.docx)

Новий день - нові справи!

Березень не лише приніс нам усім тепло та гарний настрій, але й купу важливих справ. Зокрема членам учнівського самоврядування необхідно буде протягом місяця:

1. Провести засідання Ради (другий вівторок місяця).

2. Підготувати та розпочати нові проекти "Збережемо парк для нащадків", "Моє село - мій рідний дім!" (протягом місяця), "Канікули - щоб відпочити!" (останній тиждень місяця).

3. Взяти участь у акціях "Подаруй школі фруктовий сад", "За чисте довкілля!" (протягом місяця).

4. Участь у районному семінарі-практикумі координаторів шкільних рад лідерів учнівського самоврядування  (третій тиждень місяця).

Тож, до роботи!

 

Звіт учнівського самоврядування про роботу протягом лютого 2017 року:

У лютому 2017 року увагу членів учнівського самоврядування було приділено роботі з патріотичного виховання учнів, залучення їх до участі у акціях  "Допоможемо разом", "Сітка - оберіг для воїнів АТО". У результаті проведеної роботи було зібрано 5 ящиків продуктів харчування, консервації та одягу, сплетено 2 сітки (маскувальні) для воїнів АТО. 

Висловлюємо велику подяку усім, хто долучився. Дякую, що Ви не є байдужими!

Голова Ради Юрчук Богдан

 

17 січня відбулось І засідання Учнівської Ради

Порядок денний:

1. Затвердження плану засідань ради на ІІ семестр 2016-2017 н.р.

2. Співпраця комітетів

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz