Четвер, 28.03.2024, 14:52
            Сайт Старокривинського НВК
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 102
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
 

2018-2019 навчальний рік

З 21 по 26 квітня у Старокривинському НВК проходить тиждень Безпеки життєдіяльності. В межах тижня вихователь Гушуленко В. В. огранізувала ряд цікавих заходів: - Екскурсія до пожежного щитка з метою ознайомлення дітей з основними засобами пожежогасіння. 

- Зяняття "Я - маленький пішохід"  - мета знайомити дітей з головними правилами дорожнього руху.

                                     

Працюючи над темою здоровязбережувальні технології в ЗДО "Пізнайко" провели тиждень здорової дитини. На заняттях фізичної культури використовували вправи ігрового стретчингу "Морська зірка", "Дельфін", "Чапля". На заняттях з природи ознайомлення з соціумом,на математиці проводили динамічні паузи "Ось метелик наш літає", "Виросли дерева в полі". На заняттях з малювання використовували арт-терапію. У вільний час проводили ігротерапію, кольоротерапію, сміхотерапію. А після сну проводилася гімнастика пробудження "Прокидаймося" та "Зайчатка".

                   

Нетрадиційний вид аплікації на тему "ліплення сніговика". Мета : розвивати естетичний смак у малят, вміння помічати красу зимової природи. Діти вчились робити сніговика з не традиційного приладдя, форми сніговика клеїли з ватних дисків, а сніг робили з шматочків серветок. Було дуже весело і цікаво.

 

      Моделювання квітки - здоров'я, метою якого було залучення до колективної роботи, вправляння в умінні працювати з папером. Визначення елементів здорового способу життя.

                                                                   

 

ДИВО НОВОГО РОКУ

     28 грудня відбулося новорічне свято для вихованців ЗДО "Пізнайко". Діти з великим запалом та задоволенням брали участь у веселих рухливих іграх, співали, танцювали, розповідали вірші.

                                                

 

 

                               

 

 

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

     19 грудня святкується День Святого Миколая Чудотворця, тож в цей день малеча з нетерпінням чекає цього гостя до себе з подарунками. Щоб принести іскорку казковості, порадувати дітей і привітати їх з цим прекрасним святом вихователем Гушуленко Віталією Вікторівною було організоване свято для її вихованців.

                                                 

 

Виставка осінніх поробок виготовлених з батьками

             

Фізкультурне заняття "Подорож до осіннього лісу"

       Мета заняття - удосконалювати вміння ходити по гімнастичній лаві, стрибати в глибину, підлізати під дугу лівим та правим боком та ходити по мотузку, покладеному на підлогу;під час рухливої гри «Зайці та вовк» удосконалювати навички стрибка на обох ногах з просуванням уперед та бігу врозтіч.

                                       

СВЯТО ОСЕНІ

 

      Свято осені в дитячому садку — це завжди феєрична, сповнена яскравих барв і дивовижних персонажів казка. Аби у святковій залі панувала особлива атмосфера тепла та затишку, вихователь Гушуленко Віталія Вікторівна у четвер 8 листопада у, підготувала чудовий сценарій осіннього свята для малюків. Ігри, запальні танці та веселі дитячі пісеньки про осінь зробили чарівне дійство незабутнім  як для його маленьких  талановитих акторів, так і для  глядачів. 

 

 

 

 

 

        

"Подорож в країну грамоти"

      Навчання дітей дошкільного віку елементів грамоти з важливою частиної навчальної програми. У закладі дошкільної освіти "Пізнайко" було проведене заняття з грамоти на тему "Подорож в країну грамоти" Мета - закріпити з чого складається мова, речення, слово, склад. За допомогою словесних ігор розвивати фонематичний слух, мислення, винахідливість, швидкість реакції. Закріплювати вміння робити звуковий аналіз слів, складати з букв слова і складати речення по схемі.

                                                    

 

Заняття з аплікації

     З метою закріпити вміння називати основні кольори і форму, розвивати уміння створювати аплікацію на папері різної форми, розвивати дрібну моторику кистей рук вихователь Гушуленко Віталія Вікторівна провела заняття з аплікації на тему "Прикрасимо ковдру для ляльки Оленки".

 

Тиждень безпеки дорожнього руху у закладі дошкільної освіти "Пізнайко"

 Проведені такі заходи з профілактики безпеки дорожнього руху:

-

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz