П`ятниця, 26.04.2024, 14:13
            Сайт Старокривинського НВК
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 102
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Червень » 11 » Туристичні пригоди. Закриття табору
19:31
Туристичні пригоди. Закриття табору

  Сумно, але настав 14-й день у таборі, день прощання. Колективом педагогів табору  було прийнято рішення провести закриття табору нетрадиційно, поєднавши із великими туристичними пригодами. Проте і туризм у цей день був не звичайний, а казковий. Змагалися не просто учні НВК, а пірати Карибського моря. За результатами змагань представники піратських шхун отримували заслужені звання "сталевий зуб", "довга шия", "швидкі ноги" тощо. По закінченню визначено шхуну - переможницю, члени екіпажу якої швидко знайшли скарб за картою. Не обійшлося і без приготування страв на вогнищі, як у справжній туристичні подорожі. 

  

Задоволені обличчя дітей та їх активність протягом усього періоду роботи табору свідчила про те, що педагоги постаралися на славу. Усі їх старання були направлені на те, щоб атмосфера у таборі була максимально не схожа на навчання в школі, розвивала не лише фізичні, але й емоційні, психологічні навички, піднімала настрій. Адже сміх та радість - це головне джерело здоров'я наших дітлахів. Обов'язковим при виборі тематики, форм і методів роботи було врахування вікових, індивідуальних особливостей дітей.

Я, начальник табору Тетяна Сімчук, висловлюю щиру подяку за активну участь у житті табору Вонсіку Миколі та Теляковій Кароліні. Також дякую педагогам, які найбільше часу працювали в таборі Кононовій Н.С., Крайчинській Н.С., Малинюк Л.С., Кіянчук Л.Я., Кирилюк О.В., Рубас А.О., Григорчуку О.М., Куфлик І.М., за ентузіазм, творчість,  бездоганне виконання своїх обов'язків.  Без Вас життя табору було б тьмяним, нецікавим та нудним. Долучалися до роботи і інші педагоги, такі як Шевчук Л.А. та Барінова Н.О. Усім дякую!

Начальник табору Т.Сімчук

Переглядів: 338 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz