Четвер, 09.05.2024, 01:01
            Сайт Старокривинського НВК
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 102
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Вересень » 14 » Тиждень безпеки дорожнього руху
19:46
Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху – це сім днів масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

  Вже традиційно другий тиждень навчання у Старокривинськму НВК  "Тиждень з безпеки дорожнього рух ", коли учасникам освітнього процесу було проведено інструктажі, тематичні лекції з питань безпеки на дорозі та серед             учасників дорожнього руху.

   Протягом тижня  було проведено багато пізнавальних та розважальних заходів: засідання Клубу юних інспекторів руху, виставка малюнків учнів початкових класів, відкриті виховні години («Я – пішохід, я – повноцінний учасник дорожнього руху!», «Чи знаєш ти правила та обов’язки пішоходів?»).Лідери учнівського самоврядування організували показ мультфільмів «Дітям про правила дорожнього руху», «Азбука дорожньої безпеки»  та документального фільму «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам».

 

 

 

 

 

 

 

 

Завітали до нашого навчального закладу  представник патрульної поліції Олех Павло Олександрович та дільничий офіцер Красномовець Сергій Іванович.Вони провели виховну бесіду, щодо правил поведінки , а також розповіли правила користування дорожніми знаками. В заході взяли участь близько 30 дітей та керівництво ЗЗСО. Діти із захопленням спілкувалися із інспекторами патрульної поліції, відповідали на запитання, а деякі , навіть зізналися, що сьогоднішня зустріч з інспекторами допомогла зорієнтуватися з вибором їх майбутньої професії. Після змістовної лекції, патрульні дозволили дітям посидіти в службовому авто. Радощам дітлахів не було меж... 

      Загалом протягом тижня  учні закріпили знання про користування світлофором, запам’ятали сигнали регулювальника, пригадали правила для пішоходів, зрозуміли, що своєю ризиковою поведінкою ми можемо завдати шкоди не тільки собі, а й іншим людям.

 

Переглядів: 421 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz