П`ятниця, 19.04.2024, 22:44
            Сайт Старокривинського НВК
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 102
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Квітень » 20 » День цивільного захисту
15:18
День цивільного захисту

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій 20 квітня 2018 року в Старокривинському  НВК відбувся День цивільного захисту . Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя. Розпочалися заходи урочистою лінійкою, на якій адміністрація навчального закладу  повідомила про причини і наслідки пожеж та першу медичну допомогу при опіках. 

Після цього класні керівники провели виховні години.

 

 

 

 

 

 

 

Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми; виставки плакатів, стіннівок, малюнків; практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри.  

 Також  вчитель фізичної культури Григорчук О.М. провів комбіновану естафету з елементами виконання нормативів, контрольних завдань за програмою „Цивільний захист” та ввідну радіаційну небезпеку.

    Об 12.20-відпрацьовували алгоритм дій у разі виникнення небезпеки : " Аварія на залізниці" з викидом СДОР де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

О 1400- Начальник ЦЗ отримав сигнал про пожежу. Відбулася оперативна та організована евакуація учнів та співробітників школи, Організовано, спокійно, але динамічно і швидко було проведено учбову евакуацію усіх учасників навчально-виховного процесу, учасники тренування дотримувалися правил безпечної поведінки.

Завершився День ЦЗ загальношкільною лінійкою, на якій підвели підсумки виконаних завдань. Усі передбачені планом заходи в основному виконано. Персонал і учні НВК за ввідними діяли чітко, організовано, а основні заходи виконані у встановлений нормативний час.

Учасники тренування дотримувались правил безпеки, чітко виконували розпорядження класних керівників, класоводів та вчителя предмету «Захист Вітчизни».

Переглядів: 301 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz